Träna, träna, träna…

Sitter i bilen så bebis får sova ?

Jag går ju på mamma bootcamp måndagar och onsdagar i stan och nu är varje tillfälle en kamp att få bebis att sova innan så M är pigg och glad medans mamma får träna.

Sen har ju ingen undgått att Corona råder och detta gör att jag inte vill åka kommunalt med Matteo. Så i måndags åkte jag in över en timme INNAN träningen för att gå en Prommis med Matteo i vagnen så han får sova… Yeah right! Han sov 20 min och sen var min träning…. ja du…. den var okej ?, tack vare att Jenny bar honom lite.

I dag så satte jag honom i babyskyddet lite innan vi skulle åka så han kom ner i varv och han somnade ganska snabbt så fort vi satte oss i bilen.

Jag kom fram och hittade parkering direkt vilket resulterade i att jag nu sitter i bilen för att han ska få sova klart och jag är ändå för tidig. Varje minut han sover nu är vinst för mig ?? Så hoppas att detta blir bättre. Bästa var när jag kunde åka kommunalt så han fick sova i vagnen… men men…

Matteo är inne i en fas nu, eller ett spång som de heter. Han sover dåligt (både dagtid och natt) så jag är väldigt trött nu för tiden. Detta började för ca en vecka sen så hoppas att han snart kommer i fas igen… Sen äter han HELA tiden ? Ofta men lite… suck ?

Resten av dagen är obokad, vilket är bra… jag hoppas på att kunna sova en liten stund i eftermiddag OM Matteo behagar att sova och sen ska jag även ta mig till affären och handla.

/M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *