Hur gick babysimmet?

Matteo ÄLSKADE det! ?

Jag hade inte så höga förhoppningar på att det skulle gå bra, övertygad om att han skulle gilla det, det visste jag innan då han älskar att bada med mig!

Men planeringen i morse gick sådär, så med en alldeles för kort sovpaus innan så trodde jag att han skulle vara svin grinig i vattnet.

Vi var där endast 15 min innan vi skulle ner i vattnet vilket de uppmuntrat pga Corona, så man inte ska hänga i omklädningsrummet eller bli för många samtidigt.

Shit, liiite stress att få av han alla kläder, på med badbrallor, samma för mig och hinna få i lite mat. Nästa vecka får jag nog planera annorlunda… tror jag ska ta tvärbanan och inte bilen faktiskt. Då kan han sova bättre och längre i vagnen.

Väl i vattnet… OMG, min lilla haj… han skrattade och sprattlade och pratade om varannat. Denna första gång var man bara ca 17-18 min i vattnet. Det räckte fint tycker jag.

Men efter…. å herreguuuuuud… snacka om att man blev satt på prov. En supertrött och megahungrig bebis som är blöt? Blir kall och får vänta på mamma som oxå måste klä på sig? Ja jag tror ni hajar… jag blev helt dyngsur i svett efteråt. Matteo är den minsta bebisen så de andra bebisarna var inte lika otåliga. Usch, denna bit hade jag gärna hoppat över ?

Direkt efter så tokdeckade han och sov i 2,5 Tim ? Han blev nog väldigt trött.

Ser fram emot de resterande 9 veckorna som vi ska bada tillsammans. Och plus till instruktören, riktigt bra måste jag säga. Valde att boka privat och inte en allmän simhall. Det var ett bra beslut i dessa tider!

Fredag kväll, blir lugnt för oss… jag funderar på att boka lite hemkörning på mat… en tryffelburgare kanske ? M har sovit mest hela eftermiddagen.

/Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *