One of those nights!

Spya, nerkissade säng, magont och orolig sömn ?

Natten går inte till topp tre här hemma. I går kväll ganska tidigt var jag sååå trött, nästan så trött att jag trodde jag höll på bli sjuk. Så bestämde mig att när Matteo får sin kvällsflaska vilket han får i sängen så går jag oxå och lägger mig.

Vid strax efter 20 gick vi och la oss.

Det var en himla tur för natten var inte så kul så hann iaf få några timmars sömn innan det började.

Vid midnatt vaknade han för att äta, so far so good.

Han somnade om ganska snabbt igen utan att behöva rapa (han brukar säga till)

Vid 03 var det dags igen och nu tog jag upp honom för att först byta blöja, men vad har hänt???? Det hade läckt! ?

Inte för att han kissat för mycket utan för att jag lagt han på sidan för att sova och jag hade satt blöjan slarvigt, så heeeelt mitt fel. Så av med alla kläder, M börjar vakna till och bli ledsen. In i sovrummet riva upp alla sängkläder i Matteos säng. Trött som jag är så rev jag bara fram en handduk och la i sängen och sedan ett nytt lakan.

Pjuuu, man är ju snabbare än snabbast! ? Ålrajt, tillbaka med En ledsen M i sängen, fixa en flarra och mata. Efter denna matning så knorrade han vilket betyder att han måste rapa. Så jag fick gå upp igen (jag ligger i min säng och matar honom i hans säng) lyfta upp honom och lägga på axeln… vagga lite… en rap kom och sedan en kaskadspya, på hela mig och halva honom ? Asså noooooo….

In på toa igen, gör rent honom, mig själv och sen tillbaka till sovrummet.

Matteo somnade om snabbt, så tur tänkte jag fast jag vid detta lag hade vaknat till ordentligt. La mig och somnade… det varade en timme…. M halvvaknar… orolig!

Han har VARJE natt ca 1-1,5 tim orolig sömn. Jag vet inte vad jag ska göra? Har provat allt. Han ”sover” igenom det men inte jag. Han låter, typ gnyr… sparkar med armar och fötter och slänger med huvudet.

Det enda som hjälper lite är nappen, gose och att jag ”håller fast” honom. Men det tar 1-1,5 tim innan han lugnar ner sig… i natt självklart 1,5 tim ? Så mellan 3:30-5:00 var jag vaken. Sen fick jag ÄNTLIGEN somna om.

Men… 06:00 var det dags för mat igen. Även efter denna matning blev han orolig så samma procedur! Men denna gång tog det bara 30 min, så 06:45 cirka somnade jag om. Vaknade 07:30…. suck…. bara att gå upp. Matteo sov fortfarande då så fick en liten stund på morgonen nu för mig själv att dricka kaffe och se på valet på TV4

Tur han är så fantastisk på alla sätt ändå och så fin när han sover ? Här ligger Matteo i soffan och sover innan natten!

Kram M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *