Vilka resultat :) WOW!

För 13 dagar sen påbörjade jag min första behandling av permanent hårborttagning med Cellox 20. Jag gör dessa på Victus som inte är en klinik egentligen men det är dem som äger maskinerna som kliniker då köper sitt hyresavtal av.

Jag kommer att göra 6-10 behandlingar beroende på vad som behövs och man gör dessa med 8 veckors intervall. Håret har sina växtperioder som det heter och därav tar det tid mellan behandlingarna.

Hur som… jag ville kolla hur det blev redan efter en behandling och är chockad… av glädje såklart 🙂 Jag har nu testat att INTE raka mig sen behandlingen för 13 dagar sen och ser ni? WOW.. vilket resultat… jag har ju bara fläckar med hår. Det har alltså tagit väldigt bra redan första behandlingen.

Jag kommer lägga upp bilder före varje behandling så ni ser skillanden i hårväxt…

Kan bara le och säga WOW, sjukt inponerad. Skulle ni vara intresserad av att göra denna behandling så är det bara att höra av er så förmedlar jag kontakt till en bra klinik 🙂

Kram Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *