Hejdå sthlm…

Fredag, nu helg typ, skönt 🙂

Jag har packat ihop och dragit iväg. Ska vara borta hela helgen, känns konstigt att lämna allt. Jag åker helt själv, helgen ska spenderas med att bara vara och försöka just…vara…utan att behöva göra annat haha, låter så icke Yazzigt 😉

Planerar redan för kommande vecka, har tagit det alldeles för lugnt denna så får väl ta igen lite i nästa. Ska bli skoj att få umgås med naturen och badtunnan i helgen. Boel öppnar sitt hem till mig, söt 🙂

Jag vet hur det kommer gå, jag har med mig allt, dator, min synth, vattenpipan och massa gott! SHIT! Helvete, kom på nu att jag har en jävla ost i min väska, shiiiit det kommer stinka, fuck. Vad tänkte jag med? En Chevre som smälter i min väska, katastrof…3h kvar till destination Värmland. Kommer bli utkastad om jag öppnar den nu, så jag skiter i det. Men katastrof…vad tänkte jag med, usch vad vidrigt 🙁

A…jag tänkte säga att jag har med allt nu så jag ska göra saker jag tycker e kul, det är såklart att umgås, prata, lyssna på bra musik, äta ngt, dricka vin, skriva massor, nya låtar, bloggs, vadsom. Oh skönt! Och så promenera…såklart! Basta…najs!

Men, nu måste jag jobba…har så mkt att göra. Sen blir det film om jag hinner. Får INTE missa slutdestinationen o gå av i tid. Annars hamnar jag i Oslo….haha, vad vore mer typiskt än det? Att jag hamnar i fel stad, glömmer väskan på tåget och får slut på batterier. Galet kul hahaha!

Har möte med ett TV bolag snart som vill att jag ska medverka i ett program. Ett anorlunda program…

Ha en fin helg nu!

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *