Är du bloggare? Se hit för tips hur du kan tjäna pengar :)

 

I dag finns en mängd olika företag som förmedlar jobb till oss bloggare, man registrerar sig på en sida och sedan förmedlar de olika uppdrag till oss bloggare. Jag kan helt ärligt säga att jag registrerat mig på en tidigare, men aldrig tagit ett uppdrag.

 

Varför?

Jo för ska jag göra reklam för något i min blogg så måste jag kunna stå för det, det måste vara något som jag tror på och gillar. Jag har fått produkter skickat hem till mig men endast skrivit om de jag faktiskt rekommenderar och personligen gillar. Om jag inte beställer något och någon väljer att skicka produkter till mig så är det inte en självklarhet att jag ska skriva om dem… eller?

 

Jag kom i kontakt med www.socialposts.se för ett par veckor sedan som jobbar på ungefär samma sätt fast lite smartare och bättre. Här har man chans att bli ambassadör och skriva om något som är relevant för varje bloggare. Skillnaden på detta företag och de andra som jag uppskattar är att här handplockas du utifrån ditt tema och din nisch på bloggen. Till exempel om ett matföretag vill ha hjälp så kontaktas de som bloggar om just mat. Här kommer inte ett massutskick till alla som bloggar och så är det först till kvarn som jag uppfattat att de andra gör.

Självklart har de uppdrag som tilltalar alla och då gäller det att vara lite snabb 😉

 

Vissa uppdrag är specialsydda på så sätt att Socialposts tillsammans med uppdragsgivaren och bloggaren anordnar tävlingar till läsarna, det är heller inget jag sett de andra företagen ha gjort.

 

Socialposts har personlig kontakt med alla bloggare och är ett par riktigt roliga killar, läser du som företag detta inlägg och vill ta hjälp av dem kontakta mig så förmedlar jag självklart vidare.

 

Jag har iaf registrerat mig på denna sida och ser fram emot vad jag kan erbjuda er läsare i fort av tips, erbjudanden och tävlingar 🙂


 

Kram Marie

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *