AM in love….. in a MRFRENCH :)

I går efter klassen satte jag mig som jag tidigare berättat i en taxi i ilfart mot skeppsbron. Herr Bindefelt hade brunchpremiären på MrFrench och jag var inbjudan av Finest.se.

Emma, Alex och jag 🙂                                                            Emma och Alex 🙂

Det var en helt uppsjö med gottigheter det bjöds på…. vi började såklart med det kalla. Min tallrik bestod av nybakat bröd, fänkålssalami, cesarsallad, rödbetor med chevre och valnötter och annat mumsigt….

Hungriga som vargar var vi ganska snabbt på varmrätten…. Här fanns ALLT! Majs, minihamburgare, oxkött, kyckling, oxbringa, rotfrukter, blomkål, fantastiska champinjoner, crouc misioure (stavning??), mini gurkor.. ja allt….

Jag försökte ta allt med kunde inte, då hade jag aldrig orkat så fick ta det jag prioriterat. Ni som känner mig vet hur jag är med hamburgare, så SJÄLVKLART en mini till mig :p

Som fjärde rätt var det dags för skaldjur, min favvo… jag skulle kunna leva på det… De hade ostron, krabba och färska samt sökta räkor…


Efterrättsbordet var det heller inge fel på… OMG, jag som är galen i sötsöker 🙂 Jag har dock dragit ner på sockret men denna söndag fuskade jag deluxe!! Bäst var som jag skrivit i ett tidigare inlägg, KANELBULLEN! Den var magisk!

 

HELT fantastiskt och jag kommer definitivt gå dit snart igen, faktiskt på söndag redan. SUPER tack Finest.se för att jag fick följa med och tack ALEX och EMMA för helt underbart sällskap <3

Kärlek,

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *