Snygga killar överallt… ;)

I går kväll var jag inbjuden på två event, ett till Ströms som firade 75 år.. Det var Red Carpet som bjudit in Emma och snäll som hon är bjöd hon mig som hennes plus 1. Det var just en röd matta, snittar, vin, smoothie och massa erbjudanden 🙂 En trevlig tillställning, tyvärr tog jag inte ett ända kort :/ inte likt mig..

Blev inte där så länge då jag var hungris som en varg efter att ha kört klass… så vi hamnade på Vigårda i Mood Gallerian för lite mat.

Senare var vi inbjudna av G- Star Raw och finest.se till en tjejkväll 🙂 Ohhh boy om de var tjejkväll… hahahaha….. bara snygga killar som jobbade i hela butiken 🙂

 

Självklart hade de in Dj som spelade bra musik…

Inne i butiken fanns allt för tjejer, du kunde få dina bryn trådade, fixade naglar, stylist med håret, sminkas av Make up store. Såklart bosatte sig Emma på allt såfort hon kom innanför dörren…

Jag själv sprang direkt in till tjejavdelningen för att hitta ett par nya jeans… visste att det skulle komma massor med brudar och ville inte stå i provkön i timmar. Jag hittade ett par as snygga svarta jeans (inte de du ser på skyltdockan utan ett par andra) Jag ska visa dom när jag har de på mig.

Denna kväll var det dessutom 20% rabatt och när man handlade fick man en goodiebag 🙂

Det bjöds på läskande cider från Somersby och rosa bubbel från Rotari, för min del blev det mineralvatten, ur champagneglas hela kvällen 🙂

När jag kollade finest galleri efter bra bilder så hittade jag denna på mig 🙂 Tycker den var lite kul då det inte var en posebild, utan en riktigt realitybild 🙂

Jag och Emma ställde självklart upp på en bild mot fotoväggen.

 

Tack finest.se för lånade bilder, mina var inte så roliga! Tack G-star och Finest för att jag fick komma <3

Efter gick vi och mötte upp Peter som varit på killarnas kväll, de var i en annan G-star butik bara… vi satte oss på Fridays i kungsan och bara snacka. Efter en stund kom bloggpappan Alex och strax efter åkte jag hem. Ett vettigt beslut kände jag i morse när jag tillbringat halva natten på toa 🙁

I dag har jag mått topp, haft en klass, sen var jag i studion och gjorde koreografi… nu på kvällen har jag och Emma jobbat undan massor….

Kram,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *