Legat med huvudet i toaletten hela natten :(

Var skötsam i går och gick hem redan vid 23:00, och jag drack bara vatten i går… Trotts detta så har jag legat med huvudet i toaletten nästan hela natten.

Jag kom hem, duscha och kröp ner i sängen… tittade på play tv och sen kände jag hur jag började må illa… som om jag skulle behöva kräkas. Givetvis så började jag spekulera i om de kunde vara maten jag åt tidigare på kvällen? Snittarna från första eventet?… aja… upp och till toan!

Jag har inte kräkts men haft känslan att jag skulle det, så jag duka upp badrummet med filtar och kuddar och sov till och från på badrumsgolvet och huvudet i toan till och från. Vid fyra tiden i morse tog jag mig till sängen och sov de sista timmarna.

 

 

I dag mår jag toppen bra igen, så har ingen aning om vad de var :/ Lite trött bara efter att ha sovit dåligt bara…

I dag ska jag ha klass, sen ska jag till studion och träna själv.. måste göra lite nya uppvärmningar inför kursstart om 1,5 vecka och sen ska jag göra en koreografi på spinny pole (stången snurrar i sig själv)

Efter det ska jag träffa Emma, vi har fått in massa nya projekt och nästa vecka ska vi även stå på en mini mässa så vi måste ta fram och fixa en monter.

P & K

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *