Lek inte med kniven!!

I går mötte jag upp Emma på Story Hotel.. vi började med lunch och jag måste säga att de har grymma, nyttiga luncher. Emma tog en sallad och jag en hälsotallrik med kyckling och rotfrukter…

Vi har legat efter lite med EM Event och i går jobbade vi ikapp de vi kunde, vi väntar fortfarande på återkopplng men allt känns iaf bra.

Efteråt åkte jag till studion och körde klass, jag kör ju till 21:30 på måndagar och när jag satt på bussen hem så hittade jag detta kort på Emmas instagram… Jag dog av skratt, ni vet när ni sitter själv på bussen men skrattar högt så alla kollar… först och främst vet jag inte att hon tagit kort, och sen undrar jag hur jag lyckas äta med kniven upp och ner…

Tisdag i dag och min dag är fab…. jag har lite möten snart och sen vid 14 tiden ska jag möta upp min fina Peter, vi ska ta en fika och prata skit. Kvällen är Marie tid, Marie tid betyder att jag tar hand om mig själv… kanske färgar håret i kvälll… får se… en ansiktsmask, plocka bryn, fila fötterna och myser med en kopp te.

Hehe…

Kram,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *