Tv inspelning…

I dag har jag tv inspelning, jag är sjukt nervös men tror det kommer gå bra… exakt vad de är kan jag inte berätta än men kommer självkart lägga upp länkar sen när programmet är släppt. Jag är inte huvudrollen men jag kommer definitivt att synas 🙂

Har lockat håret i snart två timmar, allt för att få den perfekta tv looken 😉 Finns ju miljoner olika stilar på lockar men jag valde lite den här,

Det var min inspiration iaf, hoppade över korkskruvarna då det inte är naturligt. Jag ville ha en lockig look men naturlig, gärna lite busig, rockig och ”trollig”. Kommer även sätta upp lite av håret i ett spänne…

Mer vad som händer i dag…. jo jag har en möhippa och en svensexa… i kväll är det Metro Mode By Gina Tricot VIP på Cafe Opera som jag och massa härliga vänner ska på 🙂

I går var en galen dag, hände så mycket.. jag bloggade en jätte långt inlägg om det i går men precis när jag skulle publicera så försvann allt… blev så arg så strunta i att göra om det! Men jag ska göra inläg omd et senare…

Önskar er en fin dag,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *