En skön intervju om mig på Let´s Deal :)

IDÉSPRUTA SOM STÄNDIGT ÄR PÅ GÅNG
Let’s Deal är en kreativ arbetsplats. Företagets kreativa facit heter Yasmina – inköpare, musiker, bloggare och lemur.

 

Vem är du?
– En knasboll från Stockholm som gillar äventyr så länge det inte innefattar övernattning i tält eller närkontakt med myror. Jag är en så
n där riktig “08:a”, du vet: +25 bast och har 3 barn (då räknar jag med mannen och hunden också). Jag är den som vinner i spel för att jag inte kan spelreglerna och den som säger vad andra tänker. Jag särskriver nästan allt och kan tala fem språk. Tror jag varit en lemur i mitt förra liv, en trött soldyrkare. Skulle btw lätt ge kungen en high five om jag träffade honom.


Vad arbetar du med på Let’s deal?
– Jag är inköpare på shopping – Let’s deals största tårtbit i den gräddiga prylvärlden. Mest inom hälsa och skönhet. Jag testar produkter, förhandlar priser, går på möten och after works. Det ingår i mitt jobb att vara på gång dygnet runt, analysera marknaden och spå framtiden för att hitta den bästa toppingen.

Vad arbetade du med innan du började på Lets’ deal?
–Jag har jobbat som croupier på casino, mockat hästskit, bakat bullar på Pressbyrån, varit undercover partypingla i Paris (nanny), sålt cocosbollar och ätit upp de som ingen köpte, skådespelat, dansat och medverkat i musikaler runtom i landet. Jag har även jobbat som säljare, vd och bolagsägare, projektledare, butikschef och sist men inte minst: mamma (det är jag fortfarande).

Let’s deal är en utspridd arbetsplats med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Linköping och Norrköping. Berätta lite om hur en dag på Stockholmskontoret ser ut.
–Man kommer in, greppar tag i finkaffet och snubblar över produkter och sladdar på vägen till sitt skrivbord. Oftast hinner vi hälsa på varandra innan man intar sin skärmposition, som för min del innefattar hörlurar och Spotify. Jag jobbar bäst till bra musik. Vi har en magisk stämning i vårt Stockholmsteam. Det är högt i tak, högt tempo och vi törs utmana varandra. Allt för att hitta en balans mellan verklighet och fantasi. Vi sitter i Sveriges största mediehus – tillsammans med Blocket, Aftonbladet, Wimp m.fl. – och det händer att vi får nys om de fetaste nyheterna innan de kommer ut på webben.

Du sjunger, ger ut musik och är en av personerna bakom den prisbelönade bloggen The story of 2 på Finest.se – berätta!
–Wow det låter nästan som att jag ska börja finslipa på ett tacktal! Jag är lite rastlös av mig och vill alltid ha några bollar i rullning för att utmana mig själv. Jag älskar musik men har alltid trott att jag varit tondöv. En dag fick jag en refräng från ingenstans i huvudet och blev jätteirriterad över att jag sjöng på något som inte fanns. Tre månader senare satt jag i studion med min producent och sjöng in min första låt. Nu kan jag inte sluta. Är lite addicted och har många idéer kvar att förverkliga inom musiken.
– Bloggen blev en otippad succé! Det började som ett skämt på en bröllopsfest, efter lite för många drinkar. Vi hade 30-årskris och skulle börja blogga gemensamt om vuxenlivets alla svårigheter. Det vi inte visste var att vi skrev om saker många kände igen sig i. Bloggen växte till något stort och seriöst, vilket är jätteroligt! Jag hade aldrig kunnat drömma om att tusentals personer vill läsa om mitt och min partner in crimes tokiga liv och tankar. I dag är vi Finest topp-bloggare och ständigt i farten tack vare den.

 

– See more at: http://letsdeallife.se/yasmina-en-idespruta/#sthash.PMhL6bHH.dpuf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *