Funny week :)

Denna vecka är väldigt speciell…. jag har totalt 14,5 klass i Pole, nästan 17 timmar alltså. Jag älskar ju att undervisa i Pole och att få jobba med det man brinner för är lyx! Event byrån rullar på i ganska långsamt tempo men vi får in projekt iaf och de är de som räknas 🙂

Förutom mitt roliga jobb så har jag 3 event jag ska gå på denna vecka…. bizzy, bizzy 😉 Event nummer 1 är i morgon kväll, A perfect day heter eventet och är i 2 tim här i stan…. Det är skönhet i fokus. Här har jag plus 1 så har ni inget att göra i morgon kväll let me know så kan ni hänga med 🙂

 

Event nr 2 är på fredag, vid lunch. Metro mode fashion by Gina Tricot bjuder in till lättare mat och dryck och härligt mingel.

Sista eventet denna vecka är på lördag kväll på Cafe Opera, det är efterfesten som Metro mode fashion by Gina Tricot har mellan 20-23, innan nattklubben öppnar för allmänheten. Även här har jag plus 1 om någon är sugen på att följa med 🙂

Det är såklart lyx att gå på alla dessa event, det är gratis mat och dryck och på de flesta event går man hem med en lyxig goodie bag innehållande härliga produkter.

 

Något annat jag oxå ser fram emot denna vecka är söndagens brunch 🙂 Då ska jag äntligen få träffa Jenny igen, hundra år sen… hon repar för Evita på Göta Lejon och denna vecka är det premiärvecka så hon jobbar dygnet runt!

Ett besök hos naprapaten på torsdag och mjuka upp denna stela, trötta kropp sen ska jag äntligen unna mig att fixa till mina naglar. Jag hoppade över det sist så nu är det nästan 8 veckor sen sist och de ser för jä***ga ut!

 

This is my week, a funny week!

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *