Produktiv!

I går vid 20:30 satte jag på telefonen igen, hade hela dagen där jag bara gick in i mig själv…. andades och gjorde det som föll mig in.

Passade på att umgås med min sambo, veckan som varit har jag inte varit hemma så himla mycket så vi myste massor…. Han bara älskar att ligga på bröstet och sova… då det var ganska kallt i går oxå funkade det fint för jag fick massa härlig värme.

I dag har jag varit riktigt produktiv… var uppe tidigt, gjort en ny spellista och påbörjat en ny uppvärmning inför nya kursstart som är 7 okt.
Påbörjat ett nytt core pass som jag ska byta ut på torsdag och jag har suttit med massa tråkig pappersarbete med företaget….

Strax ska jag iväg på möte, vi ska presentera ett event, håll tummarna att de vill anlita oss 🙂 Direkt efter ska jag till Kista och Victus, mitt första möte inför min kommande permanenta hårborttagning på hela ben, LÄNGTAR!! Tänk vad skönt.. jag är snart helt hårlös under armarna och snart ska jag påbörja benen. Bara ett ställe kvar sen kan man sluta köpa rakhyvlar 😉

I kväll har jag klass, vickar för Jenny först sen har jag mina två. Denna vecka vickar jag dessutom för Anna i morgon så jag kommer ha minst 12 klasser denna vecka… beroende på hur helgen är bokad. Ska ta en lugn vecka, inga AW, inga fester utan bara träna och äta bra.

Ser fram emot en ny vecka,
Kärlek, Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *