Whiskey, maffia, dans och skratt!

I dag har jag vaknat på helt fel sida, undra hur den här dagen ska gå… grrrr…
Aja, ska försöka lägga det åt sidan och ta dagen med ett leende 🙂

Hur som… i går kväll mötte jag upp bästa Yaz vid slussen, vi var inbjudna av Finest på ett annorlunda event, det var Black velvet night som de kallade det. Det var en lansering av en Whiskey med caramel smak, helt ärligt var den ganska god… fanns inget av den där bittra whiskey smaken i den utan den var söt och god.


Vi var på Melt bar på götgatan och ägarinnan var vackert klädd. Värdinna för kvällen var Dominika Peczynski, förutom drinkar bjöds det på goda drinkar, god mat (som jag knappt smakade av), ett medium och små presenter.

Så kul att träffa Sofie, Johan, Yaz, Michaela och John… det var mitt sällskap för kvällen 🙂

Vid 19 tiden tog vi en taxi då jag hade fått 5 biljetter till Flashdance på China teatern 🙂 Jag bjöd med mig Yaz, of course och Emma med hennes dotter och kompis.
Jag och Yaz satt på första raden på balkong, såg skit bra men jag fick ont i ryggen då jag böjde mig fram hela tiden… Jag har ju sett den förut men tyckte den var lika bra nu med 🙂 Har ni inte sett den så är den helt klart värt ett besök!!

Efteråt åkte jag direkt hem, då Jenny var där med sina vänner tog vi sällskap hem vilket är skönt… gillar inte tunnelbanan själv på kvällen 🙁

En super kul, rolig, mysig och härlig kväll… jag, Emma och Yaz har en egen musikal på gång.. stay turned 😉

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *