Träningstestet avklarat, resultatet blev…


Ooops…inte så jätte bra resultat på testet, men det kan ju bara bli bättre tänker jag. Nivå 4 av 9 fick jag.

Körde 3 övningar, så många repetitioner i sträck man bara orkar, resultatet blev:

* Armhävningar på knä: 25st
* Upphopp (90 grader i knän o sen hoppa så högt man kan) repetera: 37st
* Plankan: 1.05 min

Jepp sanningen suger ibland. Efter passet körde jag och Mia ett bendödar pass, nu kan jag knappt gå. Har så jävlans ont i ljumskarna, kan inte ens sära på benen nu (nu tänker du på ngt helt annat, jag är dö seriös haha!)

Skönt att träna med nån. Måste säga att den som fick mig till gymmet förutom Mia var denna fantastiska (skit äckliga) Celsius. Hej hjärtklappning! Funkar! 

Det är bra med en träningskompis! På måndag börjar allvaret. Vill du haka på mig? Jag kommer skriva ner varenda övning jag gör per dag. Det tar 15 minuter att utöva och man behöver inga vikter, inga speglar, inga muskelmiffos eller trånga omklädningsrum. Du kan träna hemma 🙂 

AW snart, en behövlig sådan!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *