Wake up call!

Innan vi på EM Event hade Staffan Nordstrands bokrelease av boken byggfirman så fick jag den på PDF, allt för att jag skulle kunna komma in i tänket, hitta rätt känsla på plats osv… jag läste ut den på 2 dagar. Den var otroligt gripande på ett obehagligt sätt..

Nu efteråt har jag läst om den, i lite lugnare tempo men min recension är fortfarande samma, en otroligt gripande bok som verkligen får en att rysa av obehag… och de som jag tyckte var jobbigast var kopplingen mellan svart byggarbetskraft och trafficking. Vi får följa 6 helt ”vanliga” famliljer från olika delar av Stockholm, hur de är kopplade med varann och deras vardagsproblem som alla andra… på ett eller annat sätt är de alla involverade i just svart byggarbetskraft!

Jag hoppas nu att alla läser denna och får ett litet Wake up call! Man tror man hjälper till, men man skälper 🙁

Boken kan du köpa på länken: Byggfirman

Kram banan,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *