Paolo Roberto överraskade mig!

Vilken man!
Imponerad och lite kär blev jag…han överträffade mina förväntningar!


Han vet hur man trollar bort tiden och hur man får en att lyssna oavbrutet på honom. Han är vältränad, älskar pasta, dricker gärna vin, har sjukaste o roligaste humorn, vågar bjuda på sig själv och hans business skills är ju magiska. Alla rätt! Förutom att han är kort och har boxar fejs haha!

Men han tänker rätt på mycket saker och han lyckades inspirera mig till max 🙂

Kungen av kungsan har vuxit upp till en inspirerande kvinnokarl. Han är inte alls min typ av man, även om jag älskar hans mat och allt annat trevligt hos honom. Men att han har den charmen tar honom till en helt annan nivå. Tänk om snygga killar hade hans charm. Det är typ lika sällsynt som att se mig köra limbo!

Får ni en möjlighet att träffa honom så ta den chansen. Lätt värt att gå på en föreläsning med honom.

Blev sugen på pasta. Undra varför…

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *