Tänker INTE skriva något om valet i dag!!

Sov 11 timmar i natt, tror jag behövde det efter fredagens usla sömn med endast typ 3 timmar 🙁 Jag är en sån som inte fungerar om jag inte får sova….

I dag började jag dagen med att möta upp Jenny, vi tog en prommis runt årstaviken (bästa promenadslingan) och sen lunch i Liljeholmstorget. Vi har hittat ett favvo hak där som har en sån grym sallad med kyckling och chevre…. chevre är kanske min absoluta favvo ost 🙂

Haft ont i magen som tusan i dag, vet inte varför…. känns som jag är stressad! Jag ÄR stressad… stressad över att jag som egenföretagare ska försörja mig själv och alla vet att det är tufft i början. Stressad över hur det jag absolut inte skulle skriva om kommer gå? Kommer jag ha råd att vara egenföretagare i morgon? Får ont i magen såfort jag äter något (alla vet att jag älskar mat) så det suger…

Jag vill skrika till de som gör mig ont just nu, och jag vill ge kärlek till alla fina jag har omkring mig!


Sen är jag nervös, sjukt nervös… i morgon ska jag göra en sak… en sak jag ALDRIG trodde jag skulle göra! Jag kan tyvärr inte berätta än vad det är men lovar såklart att göra det så fort jag får och kan 🙂 

Bläää säger jag till de mesta just nu….

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *