Glömt berätta…

I torsdags innan jag var på finest kontoret och fick en genomgång av ett nytt verktyg både till bloggen men oxå till annat.. säger bara bye bye Instagram 🙂 (kommer berätta mer om det i ett annat inlägg)… hur som, innan finest så ringde Emma ner mig till Norr Mälarstrand och M36 Cup där mötte hon mig med ett VIP Pass som gav fri bar och mat.

Emma är en fena på att få göra saker och då hon nyligen gått med i en klubb var hon en av 10 inbjudna att få vara med på en av katamaranerna under tävlingarna… och helt ärligt vet jag inte HUR hon gör men såklart hade hon ju snackat in mig med 🙂

Här står vi och väntar på en av ribbåtarna som ska ta oss ut till katamaranen..

Vädret var helt fantastiskt, tyvärr vindstilla vilket inte var till vår fördel i dag då vi skulle segla… allt blev dessutom uppskjutet rätt längemen vi klagar inte… vi satt ute på vattnet i ribbåten i strålande sol 🙂

Totalt 6 st båtar och på en av dem skulle alltså vi få gå på 🙂

Till slut var det vår tid och vi körs ut till en av båtarna, välkomnas av 4 super trevliga killar som berättar lite säkerhet och hänvisar oss till att sitta längst fram på båten. Vi hade fula hjälmar och världens varmaste flytvästar, kändes dock tryckt då vi satt på nät endast, kändes som de skulle släppa när som…

Här är fina Emma 🙂

Även detta tog lite längre tid än väntat, vi fick vänta in vinden… men när tävlingen väl började så fick vi upp bra fart.. totalt kom vår båt 3a av totalt 6 båtar..

Jag och Emma lossas som vi styr allt… helt ärligt var jag sjukt impad av grabbarna, de drog i massa rep, upp med konstiga skivor, en satt bara och drog i en pinne.

En gång ställde sig katamaranen på sidan, så alla sprang över till Emmas sida (den som gick upp) och jag satt kvar ensam närmare vattnet än jag velat.. hahahahaha!

Här är vårat härliga team, skit sköna killar som verkligen tog hand om oss…

Efteråt var det after sail med bar och mat… vi hann med ett glas och lite god mat innan vi var tvungna att sticka vidare!

Tack Emma för att jag fick följa med <3 Kärlek!

Kram,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *