Tjohoooo dags att ladda då!


Full fart efter jobbet. Möte om skönhet o hälsa, sen träffa Anki på en spontan AW, sen till Finest för ett intressant möte om ngt nytt (visar er imorgon) sååå coolt!!!

Nu ska jag ta igen lite sömn och krafter innan jag blir tokig. För imorgon blir helt galet!!! Från morgon till kväll, ska bli så kul hihi…jag ska faktiskt rida (häst) och fira framgångar med mitt shopping team. Så ut till Värmdö ska vi, långt åt fanders, ha picknick och rida. Sen konferens och mys, följt av middag och skoj.

Kvällen kan sluta hursomhelst, man vet aldrig vart jag avslutar och jag har lärt mig att inte lita på mig själv när det gäller utgång. Lite dans skulle sitta fint, nu har jag vilat fötterna i 7 dagar. Whooop whooop!

Here I come Friday! Jag är såååå redo, men nu vila, sova, suga på tummen och drömma om hmmm….om en snygg, wild & crazy och välsvarvad hingst 😉 Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *