Vill Du Bli Hårlös..?

Jag har ju gjort en permanent hårborttagning, eller jag håller på…. Jag har gjort 4 av 5 behandlingar, min 4 gjorde jag förra veckan på Beautybox by rinse i Bromma Blocks. Jag gör detta med Cellox 10, det är en snabb, effektiv och helt smärtfri behandling.

Jag är sjukt imponerad av att de fungerar så bra, jag är i stort sett hårlös nu 🙂 Under armarna allstå! Eventuellt kan jag behöva 1-2 bahandlingar till… vi får se. Totalt gör man 5-10 behandlingar beroende på vilket område och vilken hårväxt du har 🙂

Nu letar vi efter 10 bloggare som vill testa, men med Cellox 20. En ”uppdaterad” version som är snabbare…. så har du en stor blogg och vill bli hårlös på valfritt ställe, kika in här för mera information 🙂

 

Jag själv kommer nu ta hela ben så jag är lycklig 🙂 Aldrig mera raka mig under armar och ben… wohoooo!!

Snart helg…. jag har ett event i morgon kväll jag ska på och ett på fredag morgon 🙂 Går bra nu!

Må fint,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *