Att vara småbarnsförälder…

Jag vet ju inte riktigt hur det är att vara småbarnsförälder, men i morse fick jag nog ett litet smakprov på en sida av det..
Min katt har varit magsjuk hela morgonen, han har kräkts och det har kommit från andra hållet oxå (Sorry, inte så fräscht att berätta) hahaha…  Så jag har torkat upp efter honom hela morgonen! Han var lite trött efter men nu börjar han repa sig, han har både drukigt och ätit!

Efter frukosten (självklart bananpankaka) gav jag mig ut på en PW runt årstaviken, den är ca 8 krm från dörr till dörr…

Det är så sjukt fint att gå runt..

Fann en mysig lite brygga som jag satte mig på och bara filosofera, andades och var i nuet..

Perfekt start på dagen och ska försöka göra de de mornar jag hinner 🙂

Namaste,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *