Nothing is forever

Halloj på er! Vilken kalas helg jag haft! Snart är det fredag igen 🙂

Efter många frågor om ”vad jag går o tänker på” ibland kommer här ett exempel, dags för lite tankar igen…Tänker på ett samtal om åldern och framtiden jag hade med någon i helgen. Det har etsat sig kvar i mitt huvud och jag har svårt att släppa en liten ångest om att inte ”ångra något” för att man snabbt glömmer när man lever i nuet. Jag lever verkligen i nuet och har till o med svårt att tänka långt fram. Både bra o dåligt.

Jag kan typ inte att tänka mig att jag en dag är gammal och skrynklig, orkeslös och kanske saknar tänder, går med käpp eller rollator. Det känns så orealistiskt!!! *Skratt*

Tänka sig att ingenting är för evigt. Skumt hysterisk över det nu, lite så jag borde släppa tanken nu innan jag blir nojig i onödan. Men det som är bra med att leva i livet ”just nu” är ju att jag vågar leva i den som det är utan att tänka för mycket. Jag tänker ju hysteriskt mycket ibland, hehe, kanske är jag lite rubbad trots allt!?

Fast….Nu tänker jag för mycket igen. Avbryt…

Ha det fint! Ska ta en promenix o ringa någon 🙂

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *