Make up store, lite höstnytt :)

Precis som man uppdaterar sin garderob med höstnya kläder tycker jag att man även ska göra det med Make up… och de har jag gjort 🙂

Jag inspirerades av Make up stores kollektion Scream, den är mörk, mystisk, metalisk och sexig… de passar mig 🙂 Hahahaha

Det blev tre nya ögonskuggor, en lila, en grön och en lite rost. En svart oxå såklart för att sota…. en grön lite glittrig eye liner, en ögonpenna i metall färg, en läpppenna för sexiga läppar. Sen testade jag en av deras nya läppglans med led lampa. Så himla bra, hur många gånger han man inte stått i mörkret på krogen och försökt sätta på sig ett kladdigt läppglans… Denna har alltså en lampa i sig.

Make up store är som en lite godisbutik för kvinnor, jag älskar att gå in där…. det finns allt i alla färger (och smaker)

Hoppas ni får en fin dag,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *