Höstinspiration 2014


Redo för hösten?

 

Nu är det bara dags att gå vidare och våga lämna den underbara sommaren bakom oss. Snart drar kyliga vindar och lite regn över Sweden, burrrr…. Nu är det dags att hitta någon att krypa ner under täcket med, promenader i mystiska och romantiska miljöer


äta goa soppor och unna sig en varm kopp choklad, goda teer och lurviga filtar

 

Det blir mycket tända ljus nu och fluffiga plädar, kuddar och värme. Har du ingen värmekamin/öppen spis så skaffa dig en, finns som man kan hänga upp på väggen om man inte bor i slott och det är underbart mysigt, har en själv 🙂

 


Jag gillar att klä mig i sköna lite pösiga plagg, gärna kjol/klänning. Så i höst ska jag satsa på en stor och skön jacka så jag kan ha tunnare och kortare plagg under.

 

Stövlar! Gärna höga. Färger då? Grönt, brunt och naturfärgat är det som gäller för mig. Svart såklart!

Jo det blir nog en runda på stan snart, måste ju kitta upp mig hehe!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *