VIP kväll på Pure med fina vänner <3

Hola!
Ligger så efter med blogginlägg, men i dag kommer det spruta in massa inlägg det lovar jag 🙂

I torsdags mötte jag upp fina Emelie och Lovisa på Vapiano.. blev lite enklare middag av många anledningar. Hur som så var det såklart lika trevligt som vanligt. Jag testade dessutom deras Risotto som jag inte ätit där tidigare… SÅÅÅÅ god så det är en ny favorit där nu! Som vanligt när vi träffas har vi alldeles för mycket att prata om och tiden går alldeles för fort 🙁 Men de gör at vi måste ses snart igen! Tyvärr tog jag inte en enda bild denna kväll :/

I fredags var och och Emma på morgonen iväg och hade uppförljningsmöte för Bok Releasen vi hade, det gick bra och vi levererade all dokumentation.

Sen hem en snabbis innan jag skulle hem till Emma igen för att gå igenom en massa saker och kommande grejer 😉 Säger inget mer då det är hemliga saker… hihihi.

Senare på kvällen satte vi oss på Garage del Gusto som är en Italienare precis vid Emma på Odenplan och hennes absoluta favvo hak.
Vi beställde in en flarra bubbel innan grabbarna kom.

Här är Fabio (ägaren) och Emma!

Vi väntade in både Peter och Alex i lyx stil 😉

Det dröjde inte länge innan de kom, här är fina Peter och Emma.

Jag och Alex!

Kort efter kom Jimmy ”ADHD- pappan”, Atousa och två av hennes kompisar… vi tog ett glas vin tillsammans innan det var dags att ge oss iväg till Pure som hade förhandsvinsing av deras lokal. De ska ha gjort om massor och jag måste säga tyvärr på det… jag såg ingen skillnad mer än att det var vitt och fräscht…

De bjöds på snittar och Champagne vilket alltid är trevligt såklart… de roliga var att jag frågade en av tjejena som serverade (ja en platinablond, storbustad brutta) vad de var de serverade och jag fick det förväntade svaret:
– Jag vet inte…

Okej… härligt….

Då det var många bloggkollegor på plats blev det en hel del fottande, selfies såklart med gäst 😉

Jimmy, jag och Peter <3

Peter och Emma på Pure..

Snittar som vi inte vet var det var bjöds de på 🙂 hahahaha

Hur många får man plats med i en bild?
Jo 8 st… här Lizelott, Jimmy, Alex, Alex H, Millie, Peter, jag och Emma

Asså…. förlåt kollegor för denna bild… den är HEMSK, ni ser inte kloka ut men jag bara älskar den…. den säger precis allt… hur vi hade det, vilket mode vi var i och hur kvällen skulle sluta…

Efter lite ”bråk” på plats, jag såg det tyvärr inte själv utan har bara fått höra om det så gick vi vidare till Sturehof, där tog vi ett bort och det beställdes in mera mat och dryck. Jag hade ju lovat mig själv att dricka vatten efter midnatt och senast gå hem 02, jag drack vatten bara och jag gick redan kvart i ett… jag var riktigt stolt över mig själv och dagen efter var jag SUPER HAPPY över det… 4 tim pole stod på schemat så välbehövlig sömn…

En helt galen, rolig, knasig, sorglig och oförväntad kväll…. längtar redan till nästa gång jag får träffa er alla <3

Puss från mig,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *