Sagobröllop :)

Jag har inte varit på jätte många bröllop i mina dagar, det är först nu mina vänner börjar gifta sig….. MEN… jag kan säga att detta bröllop jag var på i helgen var ett sagobröllop 🙂

Johanna och Aman var de absolut vackraste jag sett, som en prins och prinsessa.

De började med att 6 av Johannas vänner gick in och sjöng en visa (minns inte vilken och tyvärr har jag inga bilder på de, bara en film) efter kom Amans fina dotter och sen kom brudparet. Hela bröllopet var väldigt personligt, Fredrika som är Johannas bästa vän och även tärna, hennes pappa vigde dem.

Efter lite sång och prat så kliver Johannas två tärnor, Linnea och Fredrika samt vän Nina upp och sjunger en låt… då kom mina tårar som jag tryckt på för att försöka hålla igen.

De avgav sina löften och gav varann ringar..

Och den obligatoriska kyssen..

Sen hände något… när vigselförfattaren förklarade dem man och hustru så ljuder ett popljud ut ur högtalarna, Macklemore & Ryan Lewis med låten Cant hold us…. så ut ur kyrkan går brudparet lite dansande… LOVE IT!!

Obligatoriska ris kastet… 🙂

Sedan blev vi forslade med buss ut till Erstavik, en super mysig lada i typ 3 vångingar… här serverades det champange och snittar i väntan på brudparet.
Ett härligt mingel där man kunde lära känna alla lite mera.

Efter en liten stund så tog toastmadame mikrofonen och berättade att brudparet var på väg och att vi alla skulle gå ut och möta upp dom..

Vi kom ut och vad såg vi längst bort på vägen…. underbara brudparet <3

Mera mingel sen fick vi gå upp på översta våningen där middagen skulle serveras… Kommer upp och det är sååååå vackert. Elsa som dekorerat och inrett hade gjort det jätte fint!

Maten var fantastisk, drycken god och roliga tal. Sen hade Johanna en överraskning till Aman, en sång… så mitt i maten så sjöng fd Ivory Soul en låt till Aman…

Efter maten så var det omgjort på våningen där minglet från början var, detta hade ni blivit ett danskgolv med bar. Såklart vart det första dansen för brudparet…

Sen var det fest till sen morgon, så kul… Grym Dj och god dryck… snacks och skratt. Denna kväll innehöll allt.

En sak som var as kul var att de hyrt in en fotobås, här fick man ta foto med massa olika atiraljer. Man fick två kopior, en att behålla och en att hänga upp på väggen 🙂

Ett helt fantastiskt bröllop och om jag får önska mig något så önskar jag mig den kärlek som jag ser att Johanna och Aman har för varandra. Tillsammans i 12 år och lika kära fortfarande kallar jag kärlek <3 Jag önskar er verkligen all lycka och välgång!

Tack för att jag fick vara med och vittna denna dag 🙂

Kram
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *