Hemmakväll deluxe!

Tanken i går kväll var egentligen att Yasmina skulle komma hem till mig på middagn men pga lite omstrukturering med barn osv så fick vi vara hemma hos henne i stället.

Detta hindrade ju såklart inte mig från att fortfarande laga mat fast hemma hos henne…. Dock en annan meny då det inte fanns någon förberedelse tid 🙂 Jag var förbi hemköp och köpte ingredienser till Pizza. Det fick bli en tonfisk med grönsaker och en salami och chevre….. måste säga att salami och chevre pizzan var outstanding god!

Kvällen till ära var det ju gårdsfest hos OP16, vilket Yaz såklart glömt bort…. Men de var trevligt, grannarna kom in och ut hela kvällen och det slutade med att vi satt ett gäng tjejer och drack massa vin och pratade skit 🙂

I dag är det bröllop… har 2 klänningar jag fortfarande väljer mellan… en som Yaz lånade ut i går… en grön med lite paljetter på. Eller en knallgul… det positiva med den gula är att den inte är tajt över magen, vilket är skönt när man ska sitta ner och äta…

Aja… har ju någon timme till att vela på.

Hoppas ni får en fin lördag,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *