Plötsligt händer det :)

I natt har jag inte sovit så bra, vaknade vid två tiden av att min frys skriker… sen står det ALARM med stora, röda bokstäver.

Jag har gjort egen is i påsar tills i morgon, sa jag att det var ett välgörenhetsevent.. hahahaha 🙂 Tydligen har vattnet värmt upp frysen så den varnar. Hur som så vart jag ju pigg och inte kunnat somna om…
Mötte upp Emma och sedan har vi gjort allt i dag, farit lite hitan och ditan för att få ihop allt för i morgon…


Nu sitter vi hemma hos Emma och knåpar ihop de sista, passade på att prova hennes nya ring från Edblads… snygg som tusan. Tyckte jag passade bra i en förlovningsring… denna påminner ganska mycket om min dröm ring, min är lite mindre dock 🙂

Den dagen… känns som aldrig, hihihi…

Kram
M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *