Hamnade mitt i ett slagsmål..

OMG… vilken middag… jag praktisk taget hamnade mitt i ett slagsmål, ett politiskt slagsmål 🙂 Hahahaha… näää då.
Efter träningen åkte jag hem till Emma, skulle lämna saker som vi ska ha på tisdagens event och sen skulle vi sätta och och gå igenom lite. Så blev det inte…. Det slutade med en middag på ciao, ciao med Peter och Alex.

4 bloggare som diskuterade lite allt möjligt mellan himmel och jord, sen mina vänner…. kom vi in på politik! Alla har en åsikt, alla tycker vi olika… vilket är okej! När Emma och Alex satte igång och debatera blev jag lite halvt rädd, de var precis som om jag och Peter satt på en riktigt debat, det blev hetsigt och jag hamnade mitt i ett slagsmål. När de sedan skulle gå ut en sväng så trodde både jag och Peter att de skulle slå ihjäl varann 🙂
Tur att de inte gjorde de 😉
Bloggpappan Alex har bra åsikter och står för vad han tycker, är vass i tungan och kan de han gör, Emma är inte sämre hon… övertygande och vet vad hon pratar om, dessa två tillsammans är intressant, om ni inte vet vad ni ska rösta på så bjud in dessa!

Lånade bilder från Alex, mina vart så svarta!

Super trevlig middag, pizza… precis vad jag behövde. Jag har varit lite smått bakis i dag men ändå tränat i ca 3 timmar… så stolt!

I kväll blir det lugnt, ska göra lite nya låtlisor till träningen.

I morgon är det måndag, ser fram emot denna vecka…

Kram Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *