Action från sängen i natt…

Jag sover alltid med fönstret lite öppet på nätterna, avskyr när det är för varmt på natten och ligger hellre med en kall nästa och att man måste krypa in under täcket 🙂

I natt vaknade jag vid halv två av att jag hör lite höga röster på min innergård, mitt sovrum vetter mot innergården. Jag hör:

– Stanna… det är polisen!

– Upp med händerna….. UPP MED HÄNDERNA SA JAG!

Jag var bra nyfiken men alldeles för trött för att gå upp och se om det var några som lekte eller om det var på riktigt.

Sedan när jag kollade min mejl i morse hade jag fått brev från föreningen som förklarat att de hade ett gripande i natt, någon försökte ta sig in i porten, en granne hade uppmärksamat det och larmat. Vi har haft jätte problem med inbrottsförsök här på kajen. Både bilar och källarna har varit utsatta så tror att alla vi som bor här har ögonen extra öppet. Jag ångrar nu att jag inte gick upp och titta *nyfiken i en strut*

 

Var uppe tidigt i morse, super skönt.. man får undan så mycket då 🙂 Nu ska jag strax till Lidingö, lämna en väska till Jessica… sen möta upp Emma och i kväll ska jag träna 🙂

Önskar er en fin dag,

M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *