Värker på nätterna!

Halloj!
Medan min partner in crime Yaz är på blogg galej så har jag varit och tränat, 2 tim pole 🙂 Fick hoppa över VIP- eventet idag då jag valde att träna i stället, prioritering som det kallas 🙂

De ser iaf ut som mina blogg kollegor haft en fantastisk kväll och jag ser fram emot att läsa deras inlägg.

Som sagt, jag var och träna och nu sitter jag hemma i soffan och svarar på lite mejl ang vårt event nästa vecka. Det närmar sig och jag är faktiskt lite nervös, positivt nervös alltså.

Jag har ju haft värk på nätterna i foten och kollade upp det och de visade sig ju att jag är påväg att få hallux. Jag köpte ett inlägg som jag sover med och när jag sover med detta så känner jag inget *lycka* Däremot glömde jag det helgen och tusan vad ont jag fick efter.

Övrigt en ganska lugn dag, tagit tag i tråkiga saker som bara måste göras och sen mest suttigt med datorn i knät och svarat på anmälningar till eventet.

I morgon ska vi reka en sista gång på platsen vi ska vara innan själva eventdagen… för er som inte läser vår blogg allt för ofta så är det alltså ett välgörenhetsevent kan man säga. Staffan Nordstrand har släppt en ny bok, Byggfirman som handlar om den svarta arbetskraften i byggbranschen, trafficking och stöder. Både jag och Emma brinner mycker för välgörenhet så att få göra detta event med honom är en ära!

Hoppas ni haft en fin dag, over and out!
M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *