Spela glad när man är ledsen… :(

Hemma från Köpenhamn och tröttare än tröttast.. sov som en prinsessa i natt! Haft en fantastisk helg… men tyvärr var jag inte riktigt mig själv vilket hämade mig lite under resan.

Det började med ett jätte stort missförstånd på Arlanda, vilket gjorde mig sjukt ledsen då jag kände att jag inte gjort något fel 🙁 Sen får jag ett telefonsamtal och får veta något väldigt tråkigt som jag blev så ortoligt ledsen för.

Jag försökte hålla mig glad hela tiden men det är såklart väldigt svårt att spela när man innest inne vill brista ut i gråt! Jag är en känslomänniska och tar åt mig ganska lätt, sen ser man alltid på mig hur jag mår.. inget pokerfejs alls här.

Jag gjorde mitt bästa iaf, jag hade kul på resan och de andra hade väldigt kul! Ville heller inte berätta för de andra då jag inte ville förstöra någons helg… Så nu är det väldigt skönt att vara hemma och ta itur med de…. gråta är de bästa som finns!

I kväll ska jag på audition, Yaz som drar iväg mig på detta… sen blir det nog träning (om jag hinner dit) och sen massa mys med middag och vin med min fina Yasmina <3

Kärlek,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *