Yeeeaaahhh, inbjudan utskickad :)

Maj lård vad jag bråkat i dag med vårt mejlsystem… sammanställde alla mejladresser i förmiddags och efter lunch skulle inbjudan till vårt event den 19 aug skickas ut.

Allt går klockrent förutom att jag fick klippa och klistra VARENDA EN, man kunde inte markera ALLA… vilket såklart tog lite tid. Sen när jag skickade iväg så ville såklart inte inbjudan bifogas så fick gör om allt igen… jag svor som en toka här hemma!

Nu är i alla fall nästan alla inbjudningar utskickade, har du inte fått någon… no panic, vi har några till vi ska skicka till i dagarna som kommer 🙂

I kväll har jag träffat Dennis, vi åt lite middag och tog ett glas vin sen tog vi en spontanare till Gröna Lund. Han lurade upp mig i Eclipse… den var läskigast påväg upp men väl uppe helt ok. Jätte fin utsikt över vår fina huvudstad 🙂

Efteråt tog vi en kaffe och lite Ben & Jerry, INTE smart…. 5 min senare satt vi i berg och dalbanan… vilket resulterade i illamående… men men

Vi nöjde oss ganska bra där och gick bara runt och titta innan jag tog färjan över till slussen…

Vackra Stockholm!

Nu sitter jag i sängen och spelar musik för Jessica som bott hos mig ett par veckor, så mysigt med en inneboende 🙂

Kram,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *