Jobbigaste natten och super Jetlaggad…

Hello på er 🙂

Vad är det jag kommer tillbaka till efter 32 dagar i Florida o Jamaica? Ett fantastiskt väder! Så kul och underbart!!!

Vill inte sitta och jobba nu men kul att träffa kollegorna ändå, får avnjuta lunchen på taket idag.

Ja hörni inatt var ingen kul natt…efter alla måsten, tvätt, uppackning, handla etc så vart jag så trött att jag la mig redan 20.20. Men det gick ju inte att somna! 30 grader i sovrummet, helt vindstilla, kvavt…klockan 23 vaknar Nayomi, superpigg, vaken till 03! Amad hade henne på soffan så jag fick sova lite. Rena rama kaos natten. Ska köpa en AC idag!

Klockan har ringt imorse men jag vaknade inte till den, panik vaknar 7.32 och bara stressar upp mig.

Kaffe, kaffe, kaffe idag! Solbrillorna på och ett leende på läpparna 🙂 Ska man ta sig till ett badställe idag efter jobbet kanske? 

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *