GRATIS POLE DANCE!

Sommar börjar lida mot sin slut (ja jag vet att jag låter as tråkig nu men tyvärr är det så) och många vill komma i gång igen. Sommarens goda ting sitter härligt på oss och visste ni att i augusti och januari är det mest tryck på gymmen runt om.

För er som inte tycker att gym är speciellt kul men ändå vill börja träna med något kommer här ett fantastiskt erbjudande till er. Många vet jag vill testa, hälften erkänner det och en fjärdedel tar sig i kragen.

Pole Dance eller Pole Fitness som jag väljer att kalla det är den absolut roligaste och effektivaste träningsformen. Du tränar styrka, rörlighet, smidighet, koordination och kondition SAMTIDIGT!

Nu vet jag att många sitter och tänker ”jag är så himla osmidig så de är inget för mig” eller ”jag ska bara gå ner si och så många kilo innan jag kan börja” SLUTA GENAST 🙂

Som de flesta andra träningssporter finns det nybörjarklasser, där krävs inga förkunskaper alls och vi bygger upp en grund av de jag nämnde ovan så man successivt kan ta sig upp till högre nivåer i sitt egna tempo. Vi har alla åldrar, storlekar och båda könen så alla känner sig välkomna!!

Innan man bokar sig på en kurs tycker jag att man ska gå på en prova på klass, dessa är 25 min långa och GRATIS för er 🙂

Nedan följer en hel drös med dagar och tider på när du kan testa 🙂

Onsd 6 aug kl 17.30-17.55

Onsd 6 aug kl 18.00-18.25

Onsd 6 aug kl 18.30-18.55

Sönd 10 aug kl 16.00-16.25

Sönd 10 aug kl 16.30-16.55

Sönd 10 aug kl 17.00-17.25

Onsd 13 aug kl 17.45-18.10

Onsd 13 aug kl 18.15-18.40

Anmäl dig med namn och mobilnummer, vilken dag och tid du vill komma till info@polefitness.me så får du en bekräftelse via mail. Vi håller till på Alströmergatan 49, T-bana Fridhelmsplan sen 5 min promenad 🙂

   
   

Jag lovar dig att du kommer inte ångra dig, det är kul och tuff träning som garanterat får dig att vilja fortsätta. Du ser resultat på bara ett par veckor och känner dig starkare! Vem vet… kanske ska just jag hålla i någon av dessa klasser 🙂

Vad har ni att förlora? Dra med bästa kompisen, mamma eller varför inte sin partner och kom och testa.

Vi ses,

M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *