Jag kan inte fatta det?????

Fick en smärre chock när jag såg detta…. herrejä**ar…. vi ligger på plats 17 på mest lästa bloggar… vad hände??

När jag sen går in via datorn ser jag att de mest lästa inlägget denna vecka har nästan 10 000 läst?? MAJ GÅDD!!! Det är såklart jätte kul och vi är super glada, men vilka är ni?

Vi får inte jätte ofta kommentarer i bloggen, de flesta kommenterar isf på FB där vi länkar. Men det är lååååångt från
10 000 😉 Tala gärna om vilka ni är och vad ni vill läsa!

Har hänt att vi fått ett å annat tråkigt inlägg, men vi ser ju IP numret och sen kan man om man vill kolla upp det. Jag har gjort de några gånger… inte så smart av människan att göra det om man befinner sig…. typ utomlands. Lätt att se på FB vem det är… Men har man inge bättre för sig så varsågod… bättre än inget 🙂 hahahaha…

Så… vilka är ni??

//M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *