Så bra i Miami :)

Första raderna vill jag beklaga min sorg till alla som kände min farbror. Han gick bort igår i cancer och blev inte alls gammal 🙁 jag visste inte ens att han hade cancer, tur att jag hann träffa honom nu sist jag var i Tunisien. Galet, det är alltid dom jätte snälla och gulliga som dör tidigt. Hoppas han gick bort i lugn o ro…jag har ingen aning och min pappa säger ingenting, så trist. Hoppas på en uppdatering från Tunisien snart!

RIP kära Bechir. Du som alltid va så snäll och varmhjärtad <3

Respekt…

Oj lite ångest att jobba på måndag, denna semester gick som vanligt väldigt snabbt! Nu är det sista natten och sen checkar vi ut…men jävlar vilken sjuk resa det varit och så mkt jag fått uppleva 🙂

Jag älskar Miami Beach och kommer komma tillbaka hit! Absolut!

Idag är det poolhäng, sen ska jag CYKLA runt i Miami Beach, yeeeaaah!!! Ska kika på lite saker och bara chilla.
Nayomi saknar sina kompisar så nu börjar hon prata med sina barbies och gossedjur, hihi lilla globetrottern 🙂

Igår käka vi på Betsy’s igen! Så god mat men deras portioner är gigantiska så jag äter mer än jag borde hehe! Ikväll blir det nog sushi…men innan det så ska jag äta en hamburgare (igen) vid poolen, så gott!

Kram på er!
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *