Key West – lööövley :)

Imorse hade jag o Amad lite beslutsångest. Låg i sängen i Miami och hade världens utsikt och vädret va grymt. Kollade ut och softade på rummet ett tag. Åt frulle o badade, sen beslutade vi att dra…jag är lite gipsy, gillar att röra på mig till nya ställen.

Vi åkte vid 13.45, framme vid 18! Köer och FANTASTISKA vyer! Jag är nog uber trist att åka bil med. Sitter bak och är knäpptyst hela vägen…sover, äter, kollar ut och lägger gärna upp fötterna över sätet.

Bra tips btw! Ta bort nackskyddet om ditt barn sitter fram (Nayomi sitter alltid framme för hon är åksjuk som fan!) hon behöver inte skyddet o du får mycket bättre sikt!

Tyvärr orkar jag inte lägga upp alla fina bilder från kameran…jag tog knappt några med mobilen 🙁

Aja, sorry för det men jusst nu är jag faktist helt slut. Vi kom fram, checka in på skit fint rum, precis som hemma! Jag saknar mitt hem jätte mycket…

Tog ett dopp i poolen, kolla runt på hotellet och sen gick vi ut på ”stan”. Underbart ställe. Alla hus i viktoriansk stil. Måste visa er sen.

Åt jätte smarrig middag. Såg på några drag queens och manliga strippor, yammy 😉

Nu på rummet, kl 23.45 här. Jag erkänner…har svårt att vara pigg just nu, mina blodvärden fuckar upp mig och jag vill typ sova hela tiden. Men semestern innehåller så mkt kul så jag får ta igen sömnen hemma sen.

Nu ett glas vin på balkongen och sen hoppa i säng.

Live it & Love it
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *