Sprattlade i vattnet med bikinitrosan i r*ven!

Hej på er 🙂


Jag har haft en jätte rolig dag på Aquatica i Orlando, har kört så mycket roliga vatten attraktioner och skrattat ihjäl mig genom alla attraktioner, förutom en. Den där jävla tuben…FY FAAAAAN vad läskigt det va!!! 

 

När det var min tur så bad det mig ge tummen upp när jag ”kände mig redo”, jag klev in i tuben och tänkte på att jag borde ätit en till pizza slice på lunchen, kanske skulle det vart min sista…grabbarna som tryckte på knappen garva åt mig och det fick aldrig tummen upp för jag glömde, la benen i kors, armarna över bröstet och blundade så jävla hårt, jag tänkte på vad som kunde gå fel. Sen släppte dom ner mig och alltså jag föll i frittfall flera meter innan jag kände att jag var i en tub med vatten. Det gick så snabbt att jag inte ens kunde skrika! 

När jag kom ner så hade min bikinitrosa blivit string och jag fattade inte om jag var upp eller ner. Jag typ låg under vatten och sprattlade. Vilken syn det måste varit haha! Sen kom tårarna och alla bara garvade…


ALDRIG MER! Inget över 10 meter upp och absolut inget med frittfall att göra! 


Men annars var allt annat jätte kul! 

 

Go´natt!

Yaz


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *