Helt otroligt :)

Vaknade upp i morse helt igentäppt 🙁 INTE NU!!!!! Kände redna i går när jag och Emma umgicks att jag blev lite täppt i ena borren.

Apropå i går, vilken super trevlig kväll vi hade 🙂

Började ute på Pampas Marina med en flaska rosé och brain stormade lite om den 19 augusti, super mys! Det är ju jätte fin miljö där men tyvärr var servicen as dålig!

Söta EMMA bjöd mig på middag 🙂 Jag tog chevre chud och charkbricka. Vår servitris var väl inte den mest uppmärksammade tyvärr…

Efteråt åkte vi hem till Emma, drack kaffe och sen hamnade vi i hennes kök med lite vin och pratade i flera timmar. Emma var sugen på att gå ut men jag ville bara hem. Vi promenerade ner längst drottninggatan och jag har nog aldrig sett den så tom på en fredagkväll som denna….

Sov inte alls bra i natt, kände hela tiden att jag mådde konstigt 🙁
Nu har jag precis ätit min bananpankaka och druckigt min smoothie, har smörjt in mig med solskyddsfaktor och ska inta kajen ett par timmar 🙂 Måste grunda för i morgon kväll sticker jag till SPANIEN! Längtar ihjäl mig, i 10 dagar ska jag vara med min mamma och pappa, lycka!

I kväll ska jag på tjejmys, exakta planerna vet jag inte faktiskt… men god mat och vin antar jag 🙂 Hoppas på en filt i någon park, lite picknick och tjejerna!

I morgon innan min resa så har Emma bjudit med mig på ett event, vi ska på brucnh på Mr French! Tur att hon får alla inbjudningar och är snäll och tar med mig då jag inte får inbjudningar till allt än 🙂

Ha en fin dag, de ska jag
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *