Träffa Jesus!

*** U S and A ***

Jag måste bara få det sagt…jag älskar USA när man reser i landet, upplever och träffar massa kul o konstiga människor, det är lite annorlunda! 

Alltså det har fan allt och lite extra allt och lämnar inget åt slumpen hehe!

Vad sägs som en dejt med Jesus! Det kan du köpa! Häftigt 🙂  


Eller varför inte åka i en behållare rakt ner ett flertal meter i raketfart och få hjärtinfarkt på köpet, OCH BETALA massor för det! (ska testa denna imorgon, kommer typ svimma innan jag åker ner. Som frittfall på grönan, då svimmade jag av skräck hahahaha!)  Eller betala en middag för 2 men få mat för 10! Inte konstigt att nästan alla är feta här, så mkt det äter OMG! Nayomi fick en ”Elsa ballong” under middagen, hihi…

Allt beställs, betalas och dricksas via en padda. Under middagen kan du spela, pyssla och beställa mer…osocialt…Ja hörru här finns det allt för alla bara du öppnar plånboken och har lite sinne för humör 🙂 


 Jag har så ont i ryggen nu och mina fötter är helt pajja från att ha kört all-in på Disney World, och igår på Hollywood Studios (som var GRYMT!!) och idag poolen och shopping på Orlando Outlet i 4,5 timme!Imorgon ska jag till Sea World och hänga i vattenparken och se på shower och sen åka attraktioner. Jag kommer behöva ta semester efter denna semester.

Är så trött nu. Men tänkte på er och ville ge er en uppdate innan jag ger upp hoppet ikväll.

  
Puss på er!
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *