Är så äcklad och besviken nu!

Blir jätte besviken och väldigt äcklad av makthavarna. Sitter där och sippar på sin drink och pratar framtid och barn dör som flugor…

Medan jag är på semester och upplever världen från den ljusa sidan, så är den mest centrala nyheten den värsta! En del av världen är mörk och eländet är fruktansvärd och ondskan så uppenbar.

Fatta att vi delar på samma klot men accepterar inte varandra för det. Det finns så mycket land åt alla men det man redan har verkar inte duga? Det är som att ta grannens äppelträd för att man själv inte kan odla upp ett. Jävla rävspel på stackars barns bekostnad. Vuxna grisar som inte kan leva utan maktbegär. Blir äcklad!

Det är många som skriver om vad som händer i Palestina och man kan hitta det hemskaste av bilder och historier från ett levande helvete.
Det gör så ont att se…

Men det gör jävligt ont att bara titta på och vara en liten lego gubbe i det stora världsspelet som inte kan göra ett skit. Man bara tittar på när folkmordet pågår. Jag ska bidra med pengar, bättre än inte göra något alls!

Jävla skit människor det finns och inte fan är det dem som lider!

Orättvist.

Jag har hört det innan men säg det till ett barn med skotthål i kroppen. Eller föräldrar som får begrava sina egna barn.

Obama borde skämmas! Israel borde stämmas och folket i Israel borde resa sig upp och göra en mänsklig mur. Om det bryr sig om vad som händer bredvid dem???

Ingen politisk och ingen religiös åsikt från mig. Bara så galet att ingen ”kan stoppa det”?!?!?

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *