Hettan från helvetet i Orlando!

Hej från vackra, varma och stekheta Orlando, hettan från helvetet är här, inget skämt!

Okej till att börja med…tar bort Nayomis flätor halva natten med amad…vaknar 05 på min semester…Skjut mig! Sen blev kl 08, upp o hoppa. 

Planera dagen, åt en croissant o kaffe till frukost o tog bussen till Disney! 

MEN! Yaz typiska misstag…tänka massor eller inte alls. Idag blev det inte tänka alls för jag var för trött!

Jag tog på mig långbraller och INGEN keps och INGA solglajjer och INGEN solskydd alls idag! Satan vad varmt det blev, kände av helvetet på Disney World, 35 grader i skuggan och det fanns ingen jävla skugga nånstans!!! Inte ett moln, inget…Jag orkade inte med mig själv, kollade efter shorts men allt var så jävla fult så jag kände att jag hellre hade en snygg och svettig häck i mina långbrallor än fula korta mickey-mouse shorts…med en blå mickey på, nej tack!


Vette fan om jag valde rätt för det var så SJUKT VARMT IDAG! Pjuuuhhhh….

Körde från 09-17, non-stop. Karuseller, träffade massa Disney karaktärer etc…

På väg tillbaka till hotellet runt 17/18. Trötta? Jaaaaa!!!

Det var en riktigt rolig dag och mycket att uppleva. Kom till hotellet o planerade resten av vistelsen i Orlando. Bor på Dolphin nära Disney, om ni vill veta det. Bra hotell, grym pool o strand! Massa ruschkanor o annat. Nära till allt. 


Ikväll är jag på Broadway walk, ska käka en amerikansk middag 🙂 Nu ska jag hugga i en fet hamburgare och söva bort mina onda fötter med lite vin. 

Har säkert gått hundra kilometer idag! Men jäkla va kul det varit 🙂 

Imorgon blir det Hollywoodstudios parken. Spännande! 

Orkar inte mer nu. Ska njuta av utsikten och fyrverkerierna…

Godnatt på er. Eller go’morgon…mer imorn…Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *