Em Events nya Eventuppdrag – Releasefest!!

Yeahhhhh nu är det klart 🙂 Efter ett par veckors möten, konceptframtagning, förhandlingar osv är det nu klart att EM Event fått i uppdrag att göra ett Release event för Staffan Nordstrands nya bok- BYGGFIRMAN!

Vi är såklart väldigt stolta och otroligt taggade på detta. En bok som går under skinnet på en, vad försegår egentligen i byggbranschen? Har alla de som någon gång anlitat någon från Baltikum faktiskt bidragit till prostitution och trafficking?

Staffan har sedan tidigare bland annat böckerna: UNDER FLODEN, SISTA FÄRDEN och TIGGARPOJKEN.
Även dessa är verklighetsbaserade!

Nu väntar ett par spännande veckor med planering, datumet är satt den 19 aug 🙂

Kram
M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *