Glory day, det finns något för alla :)

Åh vilken härlig dag vi haft i dag 🙂 Alla dagar här har varit underbara, men denna dag ligger i topp…. vi har hunnit så sjukt mycket och vädret var perfa. Gjorde även mitt första lyft… återkommer till de!

Vi började med att åka in till Manhattan, gick av i mitten av down town och gick till västra sidan.

Började äta super goda crepes, man fick fixa dom själva… sen promenerade vi, och promenerade… och promenerade.

Här är vi i början på Promenaden.

Han turista lite, här är frihetsgudinnan 🙂

Jag och Jenny.. och frihetsgudinnan i bakgrunden 🙂

1, 2, 3 JUUUUUUUUUMP!

Så himla fin promenadväg, vyerna är helt fantastiska..

Som sagt…. det finns något för alla 🙂 *asgarv*

Jag och Jenny var på vårt busigaste humör… vart vi än gick hittade vi poser som passade in. Här fick vi lite yoga mode…

Så fort man ser stänger så måste man ju showa loss lite 🙂

Lite streetpole hann vi med 🙂 En ställning längst vattnet som vi gick loss på… både jag, Jenny och Frank 🙂

Efter en stund kom vi fram till en perfekt spot för lite lyft, det var en gräsmatta och bara vi var där. Då både Jenny och Frank är proffs dansare så övade de lyft. Så himla snyggt och jag bara älskar bakgrunden…

Älskar att man ser de som går i bakgrunden, de tok stirrar…

Och så kom valrossen…. asså HAHAHAHAHAHAHA, såååååå kul! Efter lite tjat och pepping så vågade även jag upp.. dock inte ett sånt svårt som Jenny gjorde 🙂 Innan jag visste ordet av det så hade Jenny tagit av mig väskan och jag trodde nästan hon skulle ta av mig skorna oxå…. Hur som, sjukt stolt att jag gjorde det, jag var på riktigt väldigt nervös…
Frank är stark, han litar jag på till 100% men jag är ju så klumpig 🙂

Efter allt lekande tog vi en paus med glass och cola light, sen promenerade vi vidare. Lite stress då jag och Jenny skulle till klass men vi hade sån himla tur och hamnade på high line… en promenadväg över alla vägar i Manhattan, som ser ut som en promenad i vilken skog som helst… nästan… super mysig! Såklart fult med turister men vi sick-sacka oss fram emellan.

I dag tog vi en koreografi klass nvå 3-4 samt en nivå 3. Koreografiklassen var helt galet kul, lite svårt men jag satte hela iaf… kanske inte så snyggt men jag satte den 🙂
Nivå 3 var TUNG, och ganska svår… går inte att gemföra med våra klasser hemma. Skulle jag gå här jämt skulle jag nog gå på nivå 3.

Så 2 tim promenad, 1.5 tim dansklass och 1,5 tim pole har jag lyckats med i dag… Min kropp skriker….. VILA!!! I morgon ska vi egentligen ta en nivå 4, eventuellt hoppar vi den. Vi är slitna och har ont.. I morgon ska vi upp på ett roof top som har en grym pool och bar. Där ska vi hänga vare sig vi tar klass eller inte…. Kommer bli AWESOME!

Natti,
M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *