En strand mitt i NY!

I dag drog vi i väg till en strand här i NY, en resa jag helst inte vill göra om… dock var det sjukt värt det när vi väl var där…. Härlig strand, uuuuuunderbart vädet och bästa sällskapet 🙂

Kan ni läsare påminna mig om att jag ALDRIG ska klaga på SJ el SL hemma igen… vi har fantastiskt kommunikationssystem 🙂

Hur som, vi kom dit..  jag och Jenny gick loss på Smoothies, denna var en mango och ananas… 🙂

Så fin strand som bara ligger en kort bit från Manhattan..

Inte jätte skönt i vattnet tyvärr…

Frank, Jennys man passade på att sola lite med folie så han skulle bli brunare 🙂 hahahaha dog av skratt… (det är på skämt såklart)

På vägen hem från stranden så showade jag och jenny loss lite på tunnelbanan…

Då tunnelbanestystemet inte är det mest pålitliga här höll vi på att missa klassen i dag.. vi var galet stressade! Jenny hade en nivå 5 och jag en nivå 1 (i utbildningssyfte) kan säga att det var svårare än vår nivå 1 men tyvärr inget nytt för mig… jag fick lite nya grejer som jag kan ta med och undervisa mina elever i men annars en ”vilodag” för mig…

Efter klass mötte vi upp Frank och gick till en super mysig restaurang, super god mat (färsk tonfisk sallad) och till det lite gott vitt vin 🙂

Nu sova och i morgon har jag två klassar, en koreografi klass och en nivå 3 🙂 Endast 3 klasser kvar…. trist.. ledig hela lördag eftermiddag och söndag sen åker jag hem söndag kväll vid 22… vill inte :/

Natti, natti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *