Turistat lite och shopping :)

I dag har jag varit lite turist i NY, jag har iofs sett det mesta redan då jag var här för 8 år sen… men iom att jag gick förbi när jag skulle shoppa så tog jag kort 🙂

Madison Square Garden 🙂

Empire state building 🙂

Självklart blev det inköp på Victorias secret… 3 duschkräm, en body lotion och en body butter och en leg shine.

Köpte en träningstopp 🙂
Kommer passa perfekt på stången!

Köpte även 6 par trosor, men de håller jag för mig själv 😉

I dag har jag kört 2 klasser, en spinny och en nivå 4… Helt ärligt är jag helt förstörd i kroppen, 3 tim pole om dagen är så slitsamt. Jag har ont i precis hela kroppen, deras uppvärmingar är 30 min långa och man är helt slut efter. Sjukt mycket benträning och magträning INNAN stång 🙂 GALET!!

Spinny klassen var as kul, lärde mig massa nya och satte angel (ett konstigt trix)BÅDA sidorna. Nivå 4 var svår, jag tyckte för svår men egentligen tror jag att det var att jag var så trött i kroppen att jag inte orkade. Hur som har jag så sjukt mycket nytt material jag kan ta med hem och öva på!

I morgon ser det ut att bli stålande sol och då blir det stranden HELA dagen, har endast en klass i morgon och den börjar inte fören 18. På kvällen blir det kanske lite raj, raj.

Godnatt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *