Kan inte fatta det :) :) :)

Jag har inte riktigt förstått att jag om två dygn sitter på flyget till the big apple 🙂

Jag åker söndag kväll och tusan vad jag längtar…. Jenny har uppdaterat mig ganska bra denna vecka vilka klasser jag absolut inte får missa. Tyvärr lite väntelista på de bästa men jag håller tummarna att jag kommer in…

I dag har jag även varit på apoteket och inhandlat bland annat vätskeersättning, aloe vera kräm till alla blåsor jag kommer få i händerna, och lite saker som Jenny ville ha 🙂

Är eld och lågor över att jag ska få köra klass för några av väldens bästa pole instruktörer…


Michelle Stanek

Samantha Star

Michelle Natoli

 

Shaina Cruea


 Kyra Johannesen  

 

Dessa är bara några att nämna…

I morgon måste jag fixa flygbussbiljetterna och sen ska jag växla på Arlanda sen är jag sååååå redo 🙂 Hörde föresten att det är en ny regel när man flyger till USA, att man måste ha batterier på telefonen samt att man måste kunna uppvisa det. Tydligen så har det kommit nya bomber som ser ut som mobiltelefoner… är det någon som vet mera om detta??

 

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *